Speciale moederdageditie op 8 mei

Zit het dansen jullie in het bloed? Kom dan samen met je moeder of kind dansen op zondagochtend 8 mei bij Ecstatic Dance Hoorn. Begin Moederdag met dansen en ervaar hoeveel plezier je samen hebt met deze vorm van vrij en Mindful bewegen. Het is een origineel cadeau voor Moederdag en leuk om samen te doen!

Met Ecstatic Dance dans je op allerlei soorten muziek en beweeg je zoals jij wilt. Het is een dansfeestje op zondagochtend, maar dan zonder te praten. Bij de start worden een aantal opwarmoefeningen met de groep gedaan. Vervolgens dans je twee uur op de lekkerste muziek gedraaid door dj La Pepers. Aan het einde is er een geleide meditatie, zodat je weer op adem en bij jezelf komt.

Moederdagactie
Zondag 8 mei wordt het een speciale editie bij Ecstatic Dance Hoorn. Bij Ecstatic Dance zijn alle leeftijden altijd welkom, maar deze dag is er ook aandacht voor de allerkleinste dansers. De dj draait muziek die aansprekend is voor jong en oud. Als de kleinsten even uit gedanst zijn, dan kunnen ze kleuren of een leuk spelletje doen. Er is begeleiding aanwezig, zodat de moeders nog even verder kunnen dansen. Als lid van Ecstatic Dance Hoorn neem je je moeder en/of kind mee en betaal je voor een 2e dansticket maar € 7,50 extra.

Bestel je dansticket(s) via www.ecstaticdancehoorn.nl/agenda.